Receptes

Tàrtar de carn (recepte bàsica)
Per fer un bon tàrtar, ès essencial comptar amb una carn de primeríssima qualitat. S'ha de tallar a mà al moment i li podeu posar els ingredients que volgueu, però n´hi ha 2 que són imprescindibles, el rovell d'ou i l'oli d'oliva. Normalment s'hi afegeixen tàperes i mostassa.

Crema de maduixes amb formatge fresc i un toc de menta
Es trituren 100g de maduixes i 50g d'algún formatge fresc tipus mascarpone o Philadelfia, una cullerada de suc de llimona i un fulleta de menta fresca fins aconseguir una textura cremosa i homogenia. Es serveix en una copa petita amb una fulla de menta i una mica de ralladura de llimona.


Cruixent de Fernandino
Amb 1/2 kg de farina, 50gr de greix dolç, 50gr de sucre, un ou i un rovell, dues culleres soperes de vi blanc, 1/2 sobre de Royal i aigua, es fa una massa que es desengantxi de les mans. S'estira fins fer.la molt fina i després es talla en triangles i es fregeix en oli de girasol. Un cop fora es col.loca sobre paper de cuina per absorvir l'oli sobrant i s'hi tira pols de sucre per sobre. Amb aquesta quantitat en poden menjar 20 persones.