Soc la Pepa de Cal Lliuret, la propietaria del negoci, la chef o "fogonera"(m'agrada més), la cap de relacions públiques i de màrqueting, la cap de recursos humans i de finances, la cap de compres i de manteniment, i també, l'ànima d'aquest petit restaurant situat a Travesseres, un poblet encantador encarat a la serralada del Cadí.
Tinc 61 anys, soc biòloga, em vaig especialitzar en ecologia d'aigües dolces i en el decurs de la meva vida professional he desenvolupat feines molt dispars. He fet de mestre, de tècnica de laboratori i de gestió de residus, de coordinadora d'exposicions i producció de continguts etc, i ara a finals del 2015 farà 10 anys que vaig muntar cal Lliuret i pagaré molt aviat el darrer rebut de la hipoteca. !VISCA!.
La veritat es que he tingut molta sort en aquesta vida.
PD: les meves mestres a la cuina: la meva mare i la meva germana Rosa i les meves colaboradores al restaurant, unes treballadores magnífiques que m'han permés fer crèixer el negoci. A totes elles gràcies.