Aquest estiu he introduit una nova tapa del dia, el farcell de verdures de l'hort amb formatge de cabra. Ha estat un encert, pràcticament el 80% de les taules l'ha demanat
Braves, mil fulls de tomàquet amb formatge fresc i salsa pesto,
coca de ceba carbasso i alls tendres i farcellets de 9 verdures de l'hort.
El farcell, fet amb pasta "filo" conté 9 verdures (ceba, pastanaga, monjetes tendres, carbassó, auberginia, porros, bledes i espinacs) i alguns xampinyons. Sofregeixo amb poc oli la ceba i la pastanaga tallades a juliana, les retiro i segueixo sofregint la resta d'hortalisses i els xampinyons. Les monjetes els hi faig un bull i les bledes i espinaques les introdueixo al final perque conservin el color. Un cop fet el sofregit i afegeixo una mica de formatge de cabra per donar-li melositat a la barreja.
Faig paquets mitjanets amb la pasta filo i ho enforno durant 1/2 h. i llest per a servir. Deliciós.