dimecres, 4 de setembre del 2013

Farcell de verdures de l'hort

Aquest estiu he introduit una nova tapa del dia, el farcell de verdures de l'hort amb formatge de cabra. Ha estat un encert, pràcticament el 80% de les taules l'ha demanat

 
                                              Braves, mil fulls de tomàquet amb formatge fresc i salsa pesto,
                                                             coca de ceba carbasso i alls tendres i farcellets de 9 verdures de l'hort.

El farcell, fet amb pasta "filo" conté 9 verdures (ceba, pastanaga, monjetes tendres, carbassó, auberginia, porros, bledes i espinacs) i alguns xampinyons. Sofregeixo amb poc oli la ceba i la pastanaga tallades a juliana, les retiro i segueixo sofregint la resta d'hortalisses i els xampinyons. Les monjetes els hi faig un bull i les bledes i espinaques les introdueixo al final perque conservin el color.  Un cop fet el sofregit i afegeixo una mica de formatge de cabra per donar-li melositat a la barreja.
Faig paquets mitjanets amb la pasta filo i ho enforno durant 1/2 h. i llest per a servir. Deliciós.